Trendlezingen

Hoe blijf je bij?

De grootste belemmering voor innovatie is tijd. Tijd om rond te kijken, tijd om buiten te zijn, tijd om te zien wat er om je heen gebeurt. De wereld van veranderingen rolt over je bedrijf. Hoe surf je bovenop deze golf?

 

Wij hebben ons werk gemaakt van vooruit kijken. En ja… dat is verdomd leuk werk. Zien wat er gebeurt en daar chocola van maken. Dat doen we met onze trendlezingen. Geen droge opsomming van ontwikkelingen, maar deze maatschappelijke & technologische ontwikkelingen koppelen aan concrete oplossingen voor de wereld van vastgoed.


In onze trendlezingen combineren we jarenlange ervaring uit de sector aan creatie van de nieuwe wereld.

Strategie

Van denken naar doen

Geen tijd voor dure woorden. Strategie is gewoon de weg van A naar B. De weg van dingen doen. Laat dat ‘doen’ nu net het grootste struikelblok zijn van veel bedrijven. Deze wereld vraagt niet om dichtgetimmerde strategische plannen, maar om testen, experimenteren, leren en snel opschalen.

 

Bij ons strategiewerk koesteren we het DNA van het bedrijf. Waar zit de kracht, wat is een logisch pad voor vernieuwing? Waar kan dit bedrijf het beste innoveren? En dan begeleiden we op de werkvloer teams om dit voor elkaar te krijgen. En dat is ultiem mensenwerk, papier is geduldig.


Dit mensenwerk voeren we uit van top tot teen. Van CEO tot young professionals.

Maatwerk

Soms doen wij het voor je

Whatever gets the job done? Soms wel. Het beste werk is soms maatwerk. Ondanks dat ons werk veel adviezen bevat, zijn we soms ook meewerkend voorman, interim manager, of bouwen we mee. Of coachen we een interne innovatiemanager langs de zijlijn. Als je gaat innoveren heb je soms wat extra energie nodig, een soort buiten boord motor, om de projecten tot stand te brengen. Dat doen we dan ook, maar wel afhankelijk per verzoek.

0

Kantoor

Spaces Zuidas

Barbara Strozzilaan 101

1083 HN Amsterdam

 

Spaces Vijzelstraat

Vijzelstraat 68

1017 HL Amsterdam

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
Heb je een vraag?