Werkwijze

Sobuildings helpt mensen in de bouw- & vastgoedwereld om te innoveren. Wij geloven in creativiteit als basis voor innovatie. Creativiteit is geen aangeboren talent, zoals John Cleese ooit in een spreekbeurt vertelde. Het is een modus operandi. Waarin we open zijn, vanuit het hart en met een open wil spelenderwijs aan de slag gaan. Samen met mensen van binnen en buiten het bedrijf. Met tijd en toewijding. In onze aanpak zul je deze mensgerichtheid, openheid en creativiteit dus terug vinden.

Als we mensen en bedrijven helpen om te innoveren, dan kiest Sobuildings ervoor om zich met thema’s bezig te houden die de stad en gebouwen op dit moment enorm beïnvloeden zoals maatschappelijke veranderingen, duurzaamheid & circulariteit, digitalisering & technologie en mobiliteit.

Wie we zijn

Marlon Huysmans

Bouwkundige, jarenlange business developer in de wereld van bouw- & vastgoed. Kan technische en sociale innovatie snel analyseren en heeft het netwerk om vernieuwing waar te kunnen maken.

  • LinkedIn - Black Circle
Kristian Esser

Creatief, strateeg voor sociale technologie, adviseert bestuurders van middel- en grote ondernemingen en is een ideaal klankbord voor business development.

Als team vertegenwoordigen we in ons werk spreekwoordelijk de linker- en rechter hersenhelft, met alle karakterschetsen die daarbij horen. We delen dezelfde passie voor leren, innoveren en groeien. En noem ons reële idealisten: We willen een beetje liefde en intellectuele uitdaging in de vastgoedwereld terug brengen.
  • LinkedIn - Black Circle

Wie met ons werken

In 2014 is Sobuildings opgericht. In de loop der jaren hebben we diverse activiteiten gedaan qua consultancy en productontwikkeling. Hierin werkten we onder andere samen met bedrijven zoals Spes Bona, CBRE Global Investors, NSI, Het Nieuwe Kantoor en ULI Netherlands.

We werken het liefst met een grote diversiteit aan bedrijven in de vastgoedsector. Leveranciers, bouwers, ontwikkelaar, beleggers tot financiers. We houden van de verschillen. We hoeven niet met de hele wereld te werken. We gaan graag een relatie aan met onze opdrachtgevers om tijd en aandacht te kunnen geven. Dat vinden we veel belangrijker.

0

Kantoor

Spaces Zuidas

Barbara Strozzilaan 101

1083 HN Amsterdam

 

Spaces Vijzelstraat

Vijzelstraat 68

1017 HL Amsterdam

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
Heb je een vraag?