Cursussen

Fijn om de weg naar de toekomst te vinden, maar die is alleen bewandelbaar wanneer het hele team, of het hele bedrijf mee kan. Vaak zijn vaardigheden bij alle collega’s van cruciaal belang.

Gezien de terugkerende vraag bieden we de nodige kennis ook via e-learning. Gemakkelijk toegankelijk, op elk gewild moment, vanuit elke gekozen locatie. Laptop of mobiel, thuis of op het werk. Een serie on- en offline cursussen individueel of voor een groep.

Hoe ga je het gesprek aan met je huurders, hoe maak je het onderhoud ‘sociaal’, hoe betrek je de wijk en hoe vind je de juiste huurders?


Dit zijn een aantal onderdelen die worden besproken in deze cursus van 3 sessies.

  • Introductie

  • Inspiratie

  • Praktijk

Deze cursus van 3 sessies van 45 minuten kun je bij ons op kantoor in Amsterdam bijwonen. In groepen van minimaal 5 deelnemers word je begeleid door Celinha Heinrichs, ervaren community manager in de sector.


Na deze serie workshops ben je in staat om een start te maken aan je eigen community management strategie en mocht je nog specifiekere vragen hebben, dan kunnen wij je altijd nog verder begeleiden.

Community management voor gebouwen

Op het Youtube kanaal van Sobuildings worden er Brain Bites verspreid. Kleine leermomenten, reflecties en gedachtewisselingen over de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Ideaal om te bekijken tijdens een korte pauze of bij aanvang van een meeting of project. Gerubriceerd op onderwerp vind je ze snel terug via de #hashtag.

0

Kantoor

Spaces Zuidas

Barbara Strozzilaan 101

1083 HN Amsterdam

 

Spaces Vijzelstraat

Vijzelstraat 68

1017 HL Amsterdam

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
Heb je een vraag?